پژوهش های درمان ارتودنسی در حال حاضر مربوط به روش هایی است که به بررسی میزان افزایش غلظت دارو در خون دارد همچنین این پژوهش ها به اثر داروها بر درمان ارتودنسی و ارتباط آن با بافت مولکول ها و حرکات دندانی می پردازد این در حالی است که به طور همزمان کاهش غلظت دارو و عناصر ناخواسته نیز می تواند عوارض جانبی مضری تولید کند میزان غلظت دارو در خون و ارتباطی که با مهار کردن حرکات دندانی دارد باید بیشتر مورد بررسی قرار بگیرد.

علت پاسخ متفاوت افراد به درمان ارتودنسی

ارتودنتیست ها در دراز مدت تجربه کرده اند که دندان ها در افراد مختلف به طور متفاوتی حرکت می کنند زیرا پاسخ افراد به درمان( ارتودنسی ثابت، ارتودنسی متحرک ارتودنسی نامرئی )متفاوت است برخی از تفاوت ها به خاطر تغییرات در بازسازی استخوان و عوارض ناشی از اثر داروها بر درمان ارتودنسی و عوامل سیستمیک می باشد به همین دلیل لازم است تمام داروهایی که بیمار مصرف می کند بررسی شود همچنین اثرات درمانی و عوارض جانبی داروها که بر روی سلولهای مورد نظر توسط نیروهای ارتودنسی اعمال می شود مورد بررسی قرار بگیرد.

بنابراین ضروری است که دکتر متخصص ارتودنسی شما با توجه به مصرف داروهای مختلف و سابقه بیماری شما قبل و در طول دوره درمان ارتودنسی موارد را به خوبی زیر نظر داشته باشند

تاثیر استامینوفن در ارتودنسی

این دارو در درمان ارتودنسی نیز تجویز می شوند در این میان استامینوفن به عنوان یک مسکن تاثیر قابل توجهی در میزان حرکت دندان ها ندارد این دارو می تواند برای کنترل درد در طول درمان ارتودنسی مصرف شود که استامینوفن برای کنترل درد و ناراحتی در ارتباط با درمان ارتودنسی موثر واقع می شود 

مصرف ویتامین ها و درمان ارتودنسی

در رابطه با اثر داروها بر درمان ارتودنسی به غیر از داروهایی که برای کنترل بیماری های مختلف استفاده می شود ، بیمارانی که از ویتامین ها مواد معدنی و مکمل های هورمونی و سایر ترکیبات برای پیشگیری یا درمان بیماری های مختلف استفاده می کنند می توانند در طول دوره ارتودنسی به ادامه مصرف دارو و مکمل های خود بپردازند .

آیا درمان ارتودنسی در سنین بالا که احتمال مصرف دارو بیشتر است امکان پذیراست؟

با افزایش سن و مصرف داروهای مختلف درمان ارتودنسی ممکن است با مصرف داروها با مانع روبرو شود اما این بدان معنا نیست که افراد بزرگسال نمی توانند از درمان ارتودنسی بهره ببرند این درمان با افزایش سن نیز امکان پذیر است.

البته با در نظر گرفتن میزان داروهای مصرفی از طرف بیمار و شناخت داروها به وسیله ارتودنتیست ها و نقشی که هر کدام بر حرکت دندان ها در روند کار ارتودنسی دارند.

شاید از خودتان بپرسید اصلا سن مناسب برای ارتودنسی بزرگسالان چه سنی است؟ از کی دیگر نمیشود ارتودنسی بزرگسالان را انجام داد؟ ما در پاسخ می‌گوییم که شما اصلا هیچ فکری به سن و سال نکنید بهترین سن ارتودنسی بزرگسالان هر وقتی می‌تواند باشد حتی همزمان با  ارتودنسی کودکان می تواند انجام شود کلی مزیت مثبت برای شما وجود خواهد داشت.


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : درمان ,ارتودنسی ,مصرف ,دارو ,داروها ,افراد ,درمان ارتودنسی ,برای کنترل ,غلظت دارو ,حرکت دندان ,مصرف دارو ,مصرف داروهای مختلف
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سازنده دستگاه قطعه شویی و سیلندر شویی و موتور شویی سبک ، نیمه سنگین و فوق سنگین نمایندگی فروش محصولات نسپرسو ليزر موهاي زائد تغذیه_ورزش_لاغری نمای کامپوزیت و چوب Maria پایگاه اطلاع رسانی مجتمع فرهنگی مذهبی مسجد الحجه (عج) شهرک باقریه (چهکند)