در اغلب موارد، بیمه هزینه جراحی چاقی را پوشش می دهد. بسیاری از مردم، اطلاعی از قوانین بیمه درباره مراقبت های پزشکی ندارند، از این رو به اشتباه فکر می کنند که جراحی لاغری از نوع عمل زیبایی بوده و شرکت های بیمه هزینه عمل لاغری را نمی پذیرند.
اکثر شرکت های بیمه برای تقبل هزینه عمل اسلیو معده نیاز به شرایط زیر دارند:
هدف شرکت های بیمه این نیست که توانایی کاهش وزن بیمار را در این زمان بسنجند بلکه هدف از این برنامه ثابت شدن وزن فرد و عدم نوسان آن می باشد. در غیر این صورت بیمه هزینه ها را پوشش نخواهد داد.
ارزیابی های روانشناسی: این ارزیابی ها به منظور اطمینان از درک صحیح بیمار از جراحی لاغری و تغییر رویه زندگی پس از جراحی انجام می گیرد. همچنین برای کنترل اختلالات تغذیه ای مانند پرخوری یا هر اختلال روانی دیگر از این آزمایشات کمک می گیرند.
تا مدت طولانی بعد از جراحی اسلیو معده، بای پس معده و برخی دیگر از اعمال لاغری باید مولتی ویتامین دریافت کنید. هزینه مکمل ها هرچه باشد پای خودتان است و بیمه چیزی به شما بر نمیگرداند. اما هزینه آزمایشگاه؛ تحت پوشش بیمه خواهد بود.
البته نوع حمایت بیمه ای، به شرکتی بستگی دارد که شما را تحت پوشش قرار داده است. علاوه بر نوع بیمه، هزینه های نهایی و نحوه بازگشت و یا پرداخت وجه توسط بیمه به نوع بیماری هایی که همراه با چاقی هستند نیز بستگی دارد. زیرا اغلب کسانی که میخواهند عمل لاغری انجام دهند از مشکلاتی مثل دیابت، بیماری های قلب-عروقی و فشار خون و … رنج میبرند. بنابراین بیمه ها معمولا میتوانند بیمار را تحت پوشش قرار دهند. اما اینکه تا چه حد هزینه ها را به شما بازمیگردانند را باید از شرکت بیمه خود بپرسید.
پیکر تراشی جزو جراحی های زیبایی محسوب می شود به همین دلیل شرکت های بیمه هزینه آن را تقبل نمی کنند. اما جراحی لاغری به بهبود سلامت فرد کمک می کند. از این رو در صورتی که BMI فرد ۴۰ باشد و یا از بیماری های مرتبط با چاقی رنج ببرد، بیمه تا حد زیادی هزینه جراحی لاغری را پوشش می دهد.
درباره این سایت