پرخوری عصبی نوعی اختلال تغذیه ای است که مانند بسیاری از اختلالات تغذیه، پیچیده بوده و هنوز به طور کامل درک نشده است. علت آن می تواند ترکیب ژنتیکی و عوامل روانشناختی و محیطی باشد. افراد مبتلا به بولیمیا مقدار زیادی غذا می خورند و سپس سعی می کنند از طریق رفتار های جبرانی مانند استفراغ، استفاده از ملین ها، مصرف قرص های لاغری و ورزش، کالری های اضافی را دفع کنند. در این چرخه، حس شرم و خجالتی به فرد دست می دهد که حاضر است برای مدت طولانی این اختلال را مخفی نگه دارد.

بسیاری از افراد مبتلا به بولیمیا شرایط روانی مشترکی دارند و استرس و اضطراب در میان آنها بسیار شایع است. این افراد اغلب در تعدیل احساسات خود مشکل دارند و نمی توانند میانه رو باشند. رژیم گرفتن یا اختلال در تغذیه می تواند احتمال ابتلا به بولیمیا را افزایش دهد. ن (خصوصا ن جوان) بیشتر از مردان مستعد ابتلا به اختلالات تغذیه ای مانند بولیمیا، پرخوری و بی اشتهایی عصبی (آنورکسیا) هستند.

علت های پرخوری عصبی

علت اصلی هنوز مشخص نشده است اما چند عامل، مشترکا باعث ایجاد اختلالات تغذیه ای می شوند. این عوامل می توانند ژنتیکی، محیطی، فیزیکی و فرهنگی باشند.

  • تغییرات و تحولات پر استرس زندگی
  • داشتن سابقه ی سوء استفاده جنسی یا آسیب روحی
  • تصویر ذهنی منفی از خویش
  • کمبود اعتماد به نفس
  • حرفه ها یا فعالیت هایی که روی ظاهر و اجرای فرد تمرکز دارند.

نگرانی و ترس از افزایش وزن یکی از شاخص های روحی بولیمیا می باشد. در صورتی که این فرد مدام از وزن یا ظاهر خود سخن می گوید، ممکن است در شرف ابتلا به یک اختلال تغذیه ای باشد.

 اگر بسته های باقی مانده از غذا را در سطل آشغال مشاهده کردید، می توانید به پرخوری عصبی شک کنید.

درمان پرخوری عصبی

از آنجایی که بولیمیا اغلب ریشه در کمبود اعتماد به نفس دارد، نقش مشاور و روانشناس در درمان فرد بسیار اهمیت دارد.

عمل جراحی کوچک کردن معده

چاقي ممكن با جراحي چاقي بهتر شود ولي پرخوري عصبي و علايم گوارشي برطرف نمي شود،بايد ابتدا با مشاور و روانشناس درمان  شروع شود، روانشناس پس از مشاوره وقتی مطمئن شود که شما مبتلا به بیماری هایی مانند افسردگی یا اختلال پرخوری ندارید می توانید لاغری با جراحی را تجربه کنید یک جراح لاغری خوب از چندین روش استفاده می کنند که شایع ترین آنها  عمل اسلیو معده، بای پس معده، حلقه قابل تنظیم معده و جراحی ساسی بای پس با سوییچ اثنی عشری.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

حسین حسین زاده دیزل ژنراتور ولوو . روزنوشته‌ها وبلاگ شخصی پیام رحیمی تـــکـــســـــرمــــــن روزگار من