امروزه بسیاری از بیماران دچار مشکلات صحبت کردن و جویدن هستند اما آنها نمی دانند که این مشکل از کجا پیدا شده است باز بودن دندان ها در حالت بسته بودن دهان را اپن بایت یا نیش باز می گویند این یک اختلال در فک است و درمان آن امکان پذیر است.
در درجه اول نیش باز بوسیله چهار عامل ایجاد می شود که از این قبیلند:
بسیاری از درمان ها برای نیش باز وجود دارد یک ارتودنتیست توصیه های خاصی را بر اساس سن فرد و اینکه آیا بیمار در سن دبستانی است یا دوران پس از بلوغ استخوانی را می گذراند دارد.
روش های درمانی پیشنهاد شده عبارتند از:
اگر دندان های بزرگسالان دچار عارضه اپن بایت شده باشند توصیه یک ارتودنتیست درمان ارتودنسی برای آنها است.
زیرا برطرف کردن نیش باز برای کسانی که بلوغ استخوانی خود را پشت سر گذاشته اند راهی جز درمان ارتونسی ندارد.
در این افراد اصلاح رفتار به تنهایی ، دیگر جوابگو نمی باشد.
البته برای این افراد ترکیبی از اصلاح رفتار و بکار بردن دستگاه ارتودنسی توصیه می شود.
بسته به نوع و شدت این بیماری یک ارتودنتیست می تواند از ارتودنسی ثابت یا ارتودنسی نامرئی برای بر طرف کردن نیش باز این افراد کمک بگیرد.
اپن بایت دندان یا نیش باز در هر سنی قابل درمان است. کودکان مبتلا به نیش باز باید یک ارزیابی در نزد متخصص ارتودنسی دندان کودکان داشته باشند.
در حالی که برخی از دندان های کودک در حدود 7 سالگی رویش می کنند این سن برای جلوگیری از رویش نامناسب بسیار مهم تلقی می شود.
بنابراین اصلاح رفتار و جلوگیری از رویش های نامناسب در سن 7 سالگی می تواند والدین را ترغیب کند که کودکشان را به ملاقات بهترین دکتر ارتودنسی در تهران ببرند
برای بزرگسالان درمان اپن بایت کمی دشوار تر و پیچیده تر است.
زیرا آنها ممکن است نیاز به درمان ترکیبی داشته باشند.
درمان ترکیبی عبارت است از درمان رفتاری و مکانیکی (درمان ارتودنسی) یا حتی در موارد خاص ممکن است نیاز به عمل جراحی فک وجود داشته باشد.
درباره این سایت